EETCAFé PALMIYE

EETCAFé PALMIYE doner - lahmacun - schotels

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 332 beoordelingen
1 sep 2020 om 19:59 Vriendelijke bezorger & heerlijk eten!
30 aug 2020 om 21:20 Ja zoals altijd he...Top!! Deze mensen kunnen echt super goed koken!!!
26 aug 2020 om 7:41 Zoals altyd supper lekker !! Jullie zyn de beste!!!!!! k bestel nooit ergens anders
25 aug 2020 om 18:49 Toppie!
17 aug 2020 om 19:48 We kregen helaas totaal de verkeerde sauzen geleverd bij de bestelling. Toen ik belde en even vriendelijk vroeg of we misschien alsnog de juiste sauzen konden krijgen, werd mij verteld dat het niet hun probleem was en werd de telefoon opgehangen.
14 aug 2020 om 18:58 Heerlijke kip-doner!
8 aug 2020 om 19:07 Is niet mij eerste keer en zeker niet de last . Op tijd en lekker warm gegeten .
31 jul 2020 om 21:46 of je nou daar eet of je thuis, precies dezelfde kwaliteit!! heerlijk, warm, en snel! ellerinize kollariniza saglik
29 jul 2020 om 21:25 Zoals altijd super lekker !!!! Ik heb nooit klachten gehad jullie zijn De allerbeste in Enschede... !! ik raad iedereen aan om hier te bestellen
28 jul 2020 om 20:43 Altijd goed eten en vriendelijk personeel
8 jul 2020 om 20:31 Eten is prima! Alleen had ik wel graag dat gehad wat ik besteld had. Geen knoflook bij de bestelling en i.p.v. drie gehakt gozleme en een kaas, kreeg ik drie maal kaas en eenmaal gehakt, jammer, vooral als je geen kaas eet.
5 jul 2020 om 20:15 Was weer SUPER GOED!!